#ThankYouSweden

Sverige har givit mig möjligheten att förverkliga mina drömmar. Jag har fått chansen att bli en självständig person. Jag är lycklig och tillfreds med där jag är i livet. Det är en ynnest att få vara det. För det kräver ibland ganska mycket av en, att man kan, vill och vågar ta alla de där möjligheterna som detta land ger.

Jag föddes 1982 i ett u-land. Mina chanser till självförverkligande var i stort sett helt obefintliga. 1984 blev jag adopterad till Sverige. Det är så lyckosamt, inget mindre än ett mirakel som jag har svårt att greppa. Lyckan kommer över mig då och då. Det är som att vinna en miljard på livets lotteri. Jag kan inte med ord uttrycka min tacksamhet för att jag fick komma hit.

Den här texten är ett sätt för mig att säga TACK. Av hela mitt hjärta till alla er som var och är Sverige. Som gjorde det möjligt för mig att utvecklas till den människa jag är i dag. Tack till de äldre som gjorde Sverige möjligt. Tack till de yngre som bara kör och gör sin grej. 

Att se Sverige implodera på detta vis krossar mitt hjärta. Alla samhällsfunktioner går på knäna. Många gamla är sjuka och fattiga och många av våra barn, de unga vuxna, mår dåligt.

Ett informationskrig utspelar sig framför oss och I elfte timmen vill jag säga följande …

Jag älskar Sverige och jag är så stolt över att kalla mig Svensk. Sverige är ett underbart land och Svenskarna underbara. Svensken är inte rasist. Och Sverige har VIST en religion, den heter VETENSKAP!

Den bygger på fakta, vetenskapliga studier och forskning. Vår demokrati överlever genom bra dialoger och bra diskussioner där åsiktsfriheten och yttrandefriheten trumfar allas kränkbarhet. Där så mycket informations som möjligt görs tillgänglig till så många som möjligt hela tiden.

Jag är inte född här. Jag tar inte detta landet och svensken för given. Ett välfungerande Sverige måste man kämpa för. Ni är många som på olika sätt kämpar för Sverige. Ni inspirerar mig. Ert mod inspirerar mig.

Tack Sverige. 

Lämna ett svar

4 × fyra =